Новини

Завдяки допомозі експертів ЗМФІ-ІІ місто Славутич забезпечить комфортне життя своєї громади
30 Червня 2015
MFSI-II Helps Slavutych Increase the Comfort of its Citizens
   30 червня 2015 року місто Славутич, завдяки сприянню експертів проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження», отримало погодження обсягу та умов здійснення запозичення від Міністерства фінансів України для фінансування  проекту «Підвищення енергоефективності бюджетного закладу та вуличного освітлення у м. Славутич».
   Мета проекту – впровадження ряду енергоефективних заходів у загальноосвітній  школі І-ІІІ ступенів № 4 та модернізація вуличного освітлення  на головному проспекті міста Славутича.
   Проект дасть змогу зменшити споживання теплової енергії з дотриманням оптимальних умов теплового комфорту перебування дітей в навчальному закладі та  дозволить скоротити споживання електроенергії  за рахунок заміни  вуличних ртутних ламп на світлодіодні. Реалізація проекту матиме значний екологічний ефект, зокрема, скорочення викидів CO2 становитиме 191,0 тон / рік, економія теплової енергії складе 549,0 Мвт / рік, електроенергії – 66 Мвт / рік.
   Успішне втілення проекту «Підвищення енергоефективності бюджетного закладу та вуличного освітлення у м. Славутич» дозволить заощаджувати бюджетні кошти у сумі 753,8 тис грн/ рік, а також сприятиме комфорту і здоров’ю мешканців міста.