Новини

ІБСЕД спільно з членами консоріцуму розпочали реалізацію нового проекту для Міністерства фінансів України за фінансування Світового Банку
25 Лютого 2020

В рамках проекту «Зміцнення управління державними ресурсами/EURoPAF TF Частина B. Підтримка реалізації Стратегії управління державними фінансами» експерти здійснять розробку функціональних вимог та технічних специфікацій для ІТ-системи для бюджетного планування. Метою цього проекту є повноцінне запровадження середньострокового бюджетного планування у нерозривному зв’язку зі стратегічним плануванням та удосконаленням програмно-цільового методу бюджетування.

До переліку завдань Проекту також входить опис поточних бізнес процесів, підготовка вдосконалених бізнес-процесів, а також розробка функціональних вимог та технічних специфікацій для ІТ-системи, необхідної для підтримки функціональних процесів (планування бюджету, включаючи складання середньострокової бюджетної декларації та щорічних законів про державний бюджет, моніторинг та аналіз виконання бюджету, звітування) та взаємодії через інтерфейси з будь-якими зовнішніми системами, зокрема системами Державної казначейської служби та Державної фіскальної служби, ІАС «Прозорий бюджет».