Новини

Завершення чергового етапу тренінгів щодо використання офіційного веб-порталу публічних коштів Є-Data учасниками бюджетного процесу
28 Травня 2016
Сompletion a series of trainings for budget process participants on how to use the E-Data official public funds web portal
  Експерти проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» завершили серію тренінгів на тему: «Робота учасників бюджетного процесу на офіційному веб-порталі використання публічних коштів Є-Data».
   Так, 24-27 травня  у Полтаві було проведено 7 останніх тренінгів, у яких взяли участь 383 особи. До участі у навчальних заходах були залучені керівники та фахівці департаментів фінансів облдержадміністрацій, місцевих фінансових органів райдержадміністрацій та виконкомів міських рад області, а також головні розпорядники коштів обласного, районного бюджетів та бюджетів міст обласного значення.
   Учасники тренінгів були ознайомлені із законодавчим регламентуванням створення та функціонування єдиного веб-порталу використання публічних коштів, а також з інструкцією щодо реєстрація «Службового кабінету» на порталі Є-Data та вимогами до заповнення даних про відкритість використання публічних коштів.