Новини

Завдяки експертам ЗМФІ-ІІ місто Бердичів стане більш комфортним для життя
29 Липня 2015
The City of Berdychiv Will be More Comfortable for Living Thanks to MFSI-II
   Плідна співпраця експертів проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» з м. Бердичів дасть місту змогу суттєво заощадити електроенергію. Так, завдяки консультаційній підтримці з боку проекту ЗМФІ-ІІ, місто Бердичів отримало погодження від Міністерства фінансів України щодо обсягів та умов здійснення запозичення для фінансування інвестиційного проекту «Капітальний ремонт вуличного освітлення у м. Бердичеві».
   В рамках проекту планується заміна 500 існуючих світильників з лампами розжарювання потужністю 150 Вт на світлодіодні світильники потужністю 50 Вт та заміна ламп розжарювання потужністю 150 Вт на світлодіодні лампи 45 Вт –  в кількості 1250 , а також встановлення 9 автономних світлодіодних світильників у місцях, які віддалені від електричних мереж.
   Після впровадження всіх заходів економія електроенергії складатиме 646,7 МВ т/рік, а загальне зниження  викидів СО2 становитиме 517,4 т/рік.
   Успішне втілення проекту «Капітальний ремонт вуличного освітлення у м. Бердичеві» дозволить заощадити бюджетні кошти у сумі 577,7 тис.грн/рік, а також дасть змогу значно покращити рівень освітлення доріг та тротуарів, прилеглих територій, що підвищить комфорт для учасників дорожнього руху та пішоходів.