Новини

Засідання НКР та МРГ
31 Березня 2010
A joint meeting of the NAB and Intergovernmental Working Group
Спільне засідання НКР та Міжвідомчої Робочої Групи

     31 березня 2010 р. в приміщенні Міністерства фінансів України пройшло спільне засідання Національної Консультаційної Ради з питань управління державними фінансами та Міжвідомчої робочої групи при Міністерстві фінансів України
     Захід проводився Міністерством фінансів України разом з Інститутом бюджету, який реалізує проект «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» за підтримки USAID.
     Метою зустрічі стало обговорення та координація зусиль, що здійснюються в напрямку запровадження прогресивних методик бюджетування, зокрема Програмно-цільового методу (ПЦМ). 
     Зокрема, учасники засідання розглянули результати проведення оцінки експерименту із запровадження ПЦМ в процесі складання та виконання місцевих бюджетів за підсумками 2009 р., а також обговорили питання реалізації плану заходів із запровадження ПЦМ на місцевому рівні у 2010 р.
     Учасниками обговорення стали понад 30 представників Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, Міністерства економіки та Міністерства фінансів України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства, Міністерства праці та соціальної політики, Державного казначейства України, Рахункової палати України, Асоціації міст України тощо.