Новини

Засідання Національної Консультаційної Ради
26 Грудня 2012
Meeting of the National Advisory Board
В Києві обговорили актуальні питання ефективного управління державними фінансами
 
   25 грудня 2012 року пройшло чергове засідання Національної Консультаційної Ради (НКР) з питань ефективного управління державними фінансами. Захід відбувся в рамках виконання проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження», що реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень за підтримки USAID.
   До участі в засіданні приєднались представники Міністерства фінансів України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державної казначейської служби України, КМДА та провідних наукових кіл.

  Під час засідання учасники обговорили основні напрями роботи та завдання експерименту із запровадження програмно-цільового методу на рівні місцевих бюджетів у 2013 році, висвітили результати оцінки експерименту із запровадження ПЦМ в місцевих бюджетах, а також визначили подальші шляхи проведення підготовчої роботи, необхідної для запровадження казначейського обслуговування місцевих бюджетів, сформованих за ПЦМ.
   За підсумками засідання учасники окреслили основні напрями роботи з розробки та вдосконалення методологічної бази ПЦМ на 2013 рік.