Новини

Засідання Міжвідомчої робочої групи та НКР
24 Вересня 2010
A Joint Meeting of Interdepartmental Working Group and NAB
Спільне засідання НКР та Міжвідомчої Робочої Групи
 
     24 вересня 2010 р. в приміщенні Федерації профспілок України пройшло спільне засідання Національної Консультаційної Ради (НКР) з питань управління державними фінансами та Міжвідомчої робочої групи при Міністерстві фінансів України.
     Захід, організований ІБСЕД спільно з Міністерством фінансів України, відбувся в рамках виконання Інститутом бюджету проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» за підтримки USAID.
      Захід мав на меті координацію дій, що здійснюються в напрямку запровадження прогресивних методик бюджетування, зокрема Програмно-цільового методу (ПЦМ).
      В ході засідання учасники обговорили проекти спільних наказів Міністерства фінансів України з Міністерством культури і туризму України, Міністерством праці та соціальної політики України,  Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту щодо затвердження типових переліків бюджетних програм та показників їх виконання для місцевих бюджетів по відповідних галузях.
     Окрему увагу було приділено обговоренню проекту коду програмної класифікації видатків і кредитування для місцевих бюджетів, розробленого експертами ІБСЕД спільно із зазначеними міністерствами.
     Учасниками спільного засідання НКР та Міжвідомчої робочої групи стали представники Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, Міністерства фінансів України, Міністерства праці та соціальної політики, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства культури і туризму та Міністерства освіти і науки України, Державного казначейства України, Головного фінансового управління КМДА, Асоціації фінансистів України.

      З матеріалами засідання ви можете ознайомитись на нашому сайті в розділі "Підтримка фіскальних реформ".