Новини

Засідання круглого столу в м. Берегово Закарпатської області
08 Серпня 2013
A Roundtable Meeting in Berehove, Zakarpatska Oblast
   7 серпня 2013 року в місті Берегово Закарпатської області, за сприяння ЗМФІ-ІІ, відбулося засідання круглого столу на тему «Формування бюджету міста за програмно-цільовим методом і результати його впровадження». Участь у засіданні взяли представники депутатського корпусу міської ради, головні розпорядники коштів міського бюджету, представники громадських організацій, експерти ЗМФІ-II та представники ЗМІ.
   На зустрічі було висвітлено результати виконання програмно-цільового бюджету міста та обговорено переваги формування міського бюджету за ПЦМ. Окрема увага була приділена аналізу роботи комунального господарства міста в умовах програмно-цільового методу. Це дало змогу вивчити досягнення у сфері управління комунальним майном в місті, а також окреслити потенціал та подальші напрями розвитку комунального господарства.
   Результатом проведення цього публічного заходу стало ознайомлення учасників зі станом впровадження сучасної методології ефективного використання бюджетних коштів в м. Берегово та напрацювання пропозицій, які необхідно врахувати при підготовці бюджету на 2014 рік, зокрема для підвищення ефективності управління комунальним майном міста.