Новини

Відбувся круглий стіл на тему «Удосконалення методології внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту ефективності на основі принципів програмно-цільового бюджетування»
09 Серпня 2016
A Roundtable Held on the Topic of ‘Improving the Methodology of Internal Control and Internal Performance Audit Based on Principles of Performance Program Budgeting’
   8 серпня 2016 року ІБСЕД (далі – Інститут) провів круглий стіл на тему «Удосконалення методології внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту ефективності на основі принципів програмно-цільового бюджетування». У заході взяли участь посадові особи Державної аудиторської служби, внутрішні аудитори міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, а також представники громадських організацій.
   Експерти Інституту розказали про взаємозв’язок програмно-цільового бюджетування та розвиток внутрішнього контролю та внутрішнього аудиту ефективності. Також у рамках круглого столу були представлені шляхи удосконалення методологічного забезпечення внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту.
   Про практику впровадження вимог законодавства з питань внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту присутнім розповіла Тетяна Боровкова, в.о. начальника Управління гармонізації державного внутрішнього фінансового контролю Державної аудиторської служби України
   Після виступів учасники обговорили нагальні проблеми сфери внутрішнього контролю та аудиту. За підсумками круглого столу  експертами Інституту будуть розроблені рекомендації щодо удосконалення методології внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту ефективності.