Новини

Тренінг у Київському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій
10 Липня 2013
The Workshop at the Kyiv Center for Retraining and Qualifications Improvement for the Staff of State Authorities, Local Governments, State Enterprises, Institutions, and Organizations

  На звернення КМДА (лист від 01.07.13 №054-1-3-16/3434),10 липня 2013 року експерти проекту ЗМФІ-II провели перший тренінг у Київському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Мета тренінгу – забезпечення підтримки запровадження ПЦМ у м. Києві та проведення навчань для тренерів Центру.
   У тренінгу також взяли участь керівники та фахівці бюджетних організацій м. Києва. Зокрема, фахівці Департаменту фінансів, які в подальшому будуть проводити у Центрі навчальні заняття з практичного запровадження ПЦМ в рамках існуючої професійної програми підвищення кваліфікації.
   Це забезпечить інституціональну сталість КМДА у проведенні навчальних програм з ПЦМ та дасть змогу працівникам місцевого самоврядування підвищувати обізнаність з цих  питань.