Новини

Співпраця з Вінницею
30 Травня 2013
Cooperation with Vinnytsya
За сприяння ЗМФІ-ІІ у місті Вінниця підвищиться якість надання послуг з теплопостачання
 
    Завдяки співпраці експертів проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» місто Вінниця отримало погодження обсягу та умов надання  місцевої гарантії  від Міністерства фінансів України (наказ № 473 від 10 квітня 2013 р.) та Кабінету Міністрів України (витяг з протоколу № 30 від 24 квітня 2013 р.).
За рахунок кредитних коштів, які отримає комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» під гарантію Вінницької міської ради, буде реалізовано проект «Реконструкція системи теплозабезпечення мікрорайону по вул. Київській-Талаліхіна від котельні по вул. П. Комуни, 18 м. Вінниці».
   У рамках проекту муніципальний діагностичний центр буде підключено до більш ефективної і нещодавно модернізованої котельні. Проект також включає впровадження 11 нових індивідуальних теплових пунктів у будинках, заміну 1594 м.п. теплових мереж, та перехід з чотирьохтрубної на двотрубну систему теплопостачання.
   Реалізація проекту матиме значний соціальний та екологічний ефект для міста, зокрема, очікується щорічне зменшення споживання природного газу на 426 тис.м3 та скорочення викидів СО2 на 818 тон. Крім того, буде забезпечено економію видатків бюджету на оплату теплопостачання.