Новини

Спільне засідання МФУ та НКР на тему: «Місцеві бюджети в умовах податкової реформи та децентралізації»
29 Січня 2016
Joint MOF and NAB Meeting: Local Budgets under Tax Reform and Decentralization
   28 січня 2016 року під головуванням Міністра фінансів України Наталії Яресько відбулося спільне засідання Міністерства фінансів України та Національної Консультаційної Ради з питань управління державними  фінансами на тему: «Місцеві бюджети в умовах податкової реформи та децентралізації».
   У засіданні взяли участь керівники та провідні спеціалісти Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства регіонального розвитку, Міністерства соціальної політики. Державної казначейської служби України, а також директори департаментів фінансів обласних і Київської міської державних адміністрацій.
   Учасники засідання обговорили стан проведення реформ та подальші кроки на шляху фіскальної і бюджетної децентралізації з метою створення нової, якісної системи міжбюджетних відносин.
   Керівництво МФУ окремо відзначило багаторічний досвід фахівців ІБСЕД з надання методологічної допомоги та проведення тренінгів з бюджетних питань та наголосило, що і подальша робота з об’єднаними територіальними громадами буде проводитися за участю експертів ЗМФІ-II.