Новини

Семінар «Ініціатива прозорості видобувних галузей – практичне значення для громадян України»
27 Липня 2015
Seminar on Extractive Industries Transparency Initiative: Practical Significance for Citizens of Ukraine
24 липня 2015 року експерти проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» (ЗМФІ-II) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), провели  одноденний семінар на тему:  «Ініціатива прозорості видобувних галузей – практичне значення для громадян України».
   У заході взяли участь представники неурядових громадських організацій з міста Києва, Харкова, Львова, Сум, Івано-Франківська, Чернігова, Єнакієво, Артемівська, Борислава, Полтави, працівники міністерств та відомств, а також  представникибізнесу.
   У ході семінару учасники дізналися про хід реалізації Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні (ІПВГ), ознайомилися з можливостями практичного використання ІПВГ громадянським суспільством, а також можливостями забезпечення прозорості бюджетних витрат, зокрема, пов’язаних з видобувними галузями. 
   Використання набутих під час семінару знань дозволить обізнаній громадськості брати  активну участь у контролі за управлінням природними ресурсами, що сприятиме відкритості і прозоростівидобувної галузі.

 

Презентації:

Результати роботи Міненерговугілля з реалізації ІПВГ в Україні

Через публічну звітність до відповідальності

Моніторинг та оцінка ефективності виконання бюджетних програм – запорука прозорості бюджетних витрат

БГЗО як основа для взаємодії влади, бізнесу та громадського сектору