Новини

Робоча група
27 Квітня 2013
Проект ЗМФІ-II продовжує роботу над впровадженням ПЦМ на місцевому рівні
 
   26 квітня 2013 року експерти проекту ЗМФІ-II взяли участь у засіданні тематичної робочої групи «Реформа міжбюджетних відносин», на якому розглянули стан виконання заходів Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки, в тому числі запровадження ПЦМ на місцевому рівні. У засіданні взяли участь також представники Міністерства фінансів України, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, Державного казначейства.
   Члени робочої групи особливо відзначили ефективну роботу експертів проекту ЗМФІ-II по запровадженню програмно-цільового методу планування та виконання місцевих бюджетів. Саме завдяки тому, що експерти ЗМФІ-II вчасно та якісно провели тренінги, бюджетні програми на 2013 рік та паспорти бюджетних програм за усіма напрямами використання бюджетних коштів затверджені своєчасно.
   Члени робочої групи також визначили шляхи прискорення роботи по удосконаленню програмного забезпечення для своєчасного запровадження планування та виконання місцевих бюджетів, сформованих за ПЦМ.