Новини

Проект ЗМФІ-ІІ прийняв участь у засіданні «круглого столу» з питань практики та стратегії реалізації реформ в регіонах України
20 Листопада 2014
MFSI-II Project Takes Part in Roundtable Regional Reform Implementation
   Експерти проекту ЗМФІ-ІІ прийняли участь у засіданні «круглого столу» на тему «Виклики, практики та стратегія реалізації реформ в регіонах України: «Україна - 2020». Захід проведений Національним інститутом стратегічних досліджень 19 листопада 2014 року.
   У засіданні прийняли участь посадовці міністерств та відомств, провідні експерти та науковці, представники органів місцевого самоврядування і неурядових організацій.
   Присутні обговорили шляхи забезпечення зростання самостійності регіонів, формування дієвого інституційно-правового забезпечення нової державної регіональної політики та інші актуальні питання реалізації реформ на регіональному рівні.
   Експерти проекту ЗМФІ-ІІ висловили пропозиції щодо необхідності прискорення запровадження нових соціальних стандартів рівня життя населення, забезпечення прозорості шляхів реалізації реформ та їх популяризації для широкого загалу громадськості.
   Надані експертами пропозиції будуть враховані у резолюції, яка буде підготовлена за результатами засідання.