Новини

Оголошено результати конкурсу студентських робіт щодо запровадження ІПВГ
22 Червня 2017

21 червня у Харкові відбулося нагородження студентів конкурсу наукових робіт «Результати впровадження ІПВГ в Україні та раціональне управління природними ресурсами».

Захід провела ГО «Нова Енергія» спільно з фізико-енергетичним факультетом Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна в рамках Всеукраїнської науково-технічної конференції «Фізико-технічні проблеми енергетики та шляхи їх вирішення 2017».

У церемонії нагородження взяли участь переможці конкурсу, наукові співробітники університету та представники місцевої влади. Директор Інституту проблем машинобудування Юрій Мацевитий побажав переможцям успіхів у науково-практичній роботі.

Експерт ГО «Нова Енергія» Юрій Буц розповів про результати конкурсу та запросив переможців конкурсу до представлення своїх презентацій, за результатами яких конкурсна комісія виставляла остаточну оцінку.

Серед представлених робіт були наступні тематики: екологічні аспекти роботи Шебелинкагазвидобування, окремі фізичні особливості геологічних формацій родовищ, SWOT-аналіз переваг ІПВГ, проблематики енергетичного сектору в рамках ІПВГ, екологічні наслідки роботи видобувної промисловості, ефективність управління земельними ресурсами в районах видобутку.