Новини

Навчання користувачів єдиного веб-порталу використання публічних коштів «Є-Data» розпочато
19 Листопада 2015
User Training Launched for E-Data Unified Public Funds Spending Web Portal
   Експерти ЗМФІ-II при підтримці Міністерства фінансів України розпочали серію тренінгів для користувачів єдиного веб-порталу використання публічних коштів «Є-Data». Перші тренінги пройшли 17 та 18 листопада 2015 року для розпорядників бюджетних коштів м. Києва. На тренінгах слухачі були ознайомлені з можливостями веб-порталу та пройшли навчання щодо якісного інформаційного наповнення звітів, договорів та створення персональних профілів кожної бюджетної установи – «службового кабінету».
   Наразі до середини грудня 2015 року експерти ЗМФІ-II проведуть аналогічні тренінги для головних розпорядників місцевих бюджетів ще чотирьох пілотних регіонів – Дніпропетровської, Одеської, Тернопільської та Чернівецької областей.
   Для учасників тренінгів підготовлена та надрукована «Інструкція користувача єдиного веб-порталу використання публічних коштів Є-Data».
Така робота забезпечить єдині підходи до подання інформації про використання бюджетних коштів у зрозумілому для громадськості вигляді, підвищить активну участь громади у бюджетному процесі та посилить прозорість публічних коштів.