Новини

Нарада у КМДА
05 Листопада 2010
Conference at the KCSA building
Обговорення питань запровадження Програмно-цільового методу (ПЦМ) у місті Києві
 
     Інститут бюджету продовжує активно працювати у напрямку подальшого запровадження ПЦМ бюджетування на місцевому рівні в рамках виконання одного з завдань проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи»/MFSI за підтримки USAID.
     Так, 5 листопада 2010 р. в приміщенні Київської міської державної адміністрації відбулась Нарада з питань запровадження Програмно-цільового методу (ПЦМ) складання та виконання місцевих бюджетів у місті Києві, в рамках якої експерти проекту MFSI/ІБСЕД провели навчальний семінар на тему «Ефективне управління на основі Програмно-цільового методу».
     Учасниками заходу стали керівні працівники Київської міської державної адміністрації, заступники голів районних державних адміністрацій м. Києва, а також керівники головних та галузевих управлінь КМДА - всього близько 70 осіб.
     В ході семінару фахівці Інституту бюджету ознайомили присутніх з основами стратегічного планування, ключовими умовами запровадження ПЦМ – стратегічним плануванням та середньостроковим плануванням бюджету, а також методологічними засадами ПЦМ бюджетування. 
     Наприкінці Наради присутні обговорили стан запровадження ПЦМ у місті Києві.