Новини

ІV Весняний Економічний Форум
28 Березня 2010
Fourth Spring Economic Forum
ІБСЕД - інформаційний партнер ІV Весняного Економічного Форуму

     Інститут бюджету, який активно працює у фінансовій сфері, зокрема у напрямку підвищення впливу громадськості на фіскальні та економічні процеси шляхом поширення інформації та запровадження освітніх програм, виступив інформаційним партнером громадської організації «East West Business» у проведенні ІV Весняного Економічного Форуму, що відбувся в Києві 26-28 березня 2010 р. 
     Це вже четвертий подібний молодіжний захід, котрий щорічно проходить у Києво-Могилянській академії за сприяння некомерційної молодіжної організації «East West Business» з метою обміну знаннями та досвідом між учасниками. 
     Темою цьогорічного форуму було обрано «Соціально відповідальний бізнес майбутнього: від розуміння до зростання», до обговорення якої приєднались студенти-економісти з України, Польщі та Росії.
     Організатори цьогорічного Форуму мали на меті надати можливість студентам провідних університетів Центральної і Східної Європи зустрітись з представниками бізнесу та ініціювати обмін ідеями між ними; привернути увагу до потреби суспільства в соціально-відповідальному бізнесі; а також виявити шляхи впровадження Концепції Сталого Розвитку на прикладах конкретних компаній. 
Роботу ІV Весняного Економічного Форуму було зосереджено навколо таких тематичних напрямів:
          • соціальна відповідальність в корпоративній культурі організації;
          • екологічна відповідальність виробничих організацій, ідея «зеленого офісу»;
          • особливості створення соціальної інфраструктури підприємством на сучасному етапі;
          • світовий та вітчизняний досвід співпраці бізнесу та освіти;
          • актуальні питання підтримки бізнесом неприбуткових галузей економіки.