Новини

Громадські слухання щодо проекту Податкового кодексу
30 Вересня 2010
Public Hearings on the Draft Tax Code
У Комітеті ВР з питань податкової та митної політики відбулись громадські слухання щодо проекту Податкового кодексу, внесеного Кабінетом Міністрів

     30 вересня 2010 р. в Комітеті Верховної Ради України з питань податкової та митної політики відбулись Громадські слухання щодо проекту Податкового кодексу, внесеного Кабінетом Міністрів.
     Від Інституту бюджету в заході взяв участь Артем Рудик, директор Департаменту податкової політики та моніторингу, який є також членом Громадської ради при зазначеному Комітеті.
     В ході засідання Перший заступник Міністра фінансів України В. Копилов презентував проект Податкового кодексу, після чого відбулось активне обговорення учасниками окремих положень зазначеного документу.
     Наступним кроком стане розгляд проекту Податкового Кодексу на засіданні Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, яке відбудеться наступного тижня. Враховуючи велику кількість критичних зауважень до проекту презентованого документу, висловлених  учасниками Слухань, передбачається створення Робочих груп по напрямках з метою доопрацювання проекту Кодексу, після чого доопрацьований документ буде передано на розгляд Верховної Ради України.
     З більш детальною інформацією щодо засідання ви можете ознайомитись на сайті Верховної Ради за посиланням: http://portal.rada.gov.ua/rada/control/uk/publish/article/news_left?art_id=215007&cat_id=37486.