Новини

Форум
05 Квітня 2013
Forum
ОДИНАДЦЯТИЙ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ
   5 квітня 2013 року в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження», що реалізується ІБСЕД за підтримки USAID, відбувся Одинадцятий Фінансово-економічний форум на тему «Енергоефективність бюджетних витрат  – шлях до економічного процвітання».
   У Форумі взяли участь перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максюта А.А., координатор проектів USAID Нестеренко А. В., директор Департаменту регіональної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Нижник О.М., Заступник директора Департаменту місцевих бюджетів та інвестицій Міністерства фінансів України Маркович Г.Б.,  заступник директора Департаменту стратегічного планування та розвитку у сфері комунальних послуг Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, Корчміт О.Ю., Голова Правління Українського центру сприяння розвитку публічно-приватного партнерства Запатріна І.В., Голова Асоціації малих міст України, міський голова міста Українка Козирєв П.Г.,  експерт Асоціації міст України з питань бюджетної політики Слобожан О.В., директор з підготовки проектів державно-приватного партнерства Коротка Т.А., заступник керівника проекту «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» Міцкан А.І., головний інвестиційний радник Півничної екологічної фінансової корпорації НЕФКО в Україні Шевчук Ю., міський голова м. Славутич Удовиченко В.П., міський голова м. Бориспіль Федорчук А.С., міський голова м. Горлівка Клеп Є.В. та інші провідні фахівці,  представники міністерств та відомств, органів місцевого самоврядування, представники наукових кіл, міжнародного експертного середовища, громадського сектору.
   В ході Форуму учасники розглянули та обговорили актуальні питання щодо правових засад та сучасних практик реалізації проектів з енергозбереження, механізмів фінансового стимулювання ефективного використання енергоресурсів та альтернативних джерел фінансування проектів з енергозбереження, а також напрямки зміцнення фінансового потенціалу місцевих бюджетів та покращення інвестиційної привабливості міст.
   За результатами активної дискусії підготовлені рекомендацій та направлені усім зацікавленим сторонам і розміщенні на сайті Інституту.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ТА СПИСОК ЗАПРОШЕНИХ

МАТЕРІАЛИ ФОРУМУ

РЕКОМЕНДАЦІЇ ФОРУМУ