Новини

7-мий щорічний Всеукраїнський бухгалтерський конгрес
09 Липня 2013
The Seventh Annual Pan-Ukraine Accountants’ Congress
Експерти ІБСЕД взяли участь у 7-му щорічному Всеукраїнському бухгалтерському конгресі

   На запрошення Всеукраїнського бухгалтерського клубу експерти ЗМФІ-ІІ взяли участь у 7-му щорічному Всеукраїнському бухгалтерському конгресі, який відбувся з 5 по 9 липня 2013 року у м. Буковель Івано-Франківської області.
   У Конгресі прийняли участь майже 300 учасників, серед яких представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів, Міністерства доходів і зборів, Державної Казначейської служби України, Державної фінансової інспекції України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства культури, Пенсійного фонду України, громадського сектору.
   На пленарному засіданні Конгресу та у роботі по секціях учасники розглянули актуальні питання оптимізації бюджетної політики, ефективного використання бюджетних коштів, у тому числі планування бюджетів із застосуванням ПЦМ, організації внутрішнього аудиту і контрольно-ревізійної роботи тощо.
   Експерти ЗМФІ-ІІ взяли активну участь в обговоренні цих питань та виступили з доповіддю «Запровадження повнофункціонального програмно-цільового методу бюджетування в місцевих бюджетах з 2014 року». Учасники Конгресу виявили зацікавлення до позитивного досвіду Інституту у запровадженні ПЦМ на місцевому рівні та жваво обговорили питання переходу місцевих бюджетів з 1 січня 2014 року на програмно-цільове бюджетування. Експерти відповіли на поставлені запитання.