Новини

Робота із забезпечення прозорості місцевих бюджетів і впровадження Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні
18 Березня 2016
Work on Ensuring Transparency of Local Budgets and Implementing Extractive Industries Transparency Initiative in Ukraine
   Проект "Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження" підписав угоди із 5 українськими неурядовими організаціями, вибраними на конкурсній основі, з метою надання ними допомоги у впровадженні бюджетування за участі громадськості на місцевому рівні та Ініціативи прозорості видобувних галузей (EITI) в Україні. 18 березня представники неурядових організацій взяли участь у тренінгу "Удосконалення основних процедур у відповідності до умов співпраці з Донором", організованому проектом USAID "Фінансовий розвиток неурядових організацій" і проведеному фахівцями компанії Ernst&Young.
    Цей тренінг став важливою передумовою належної і результативної роботи неурядових організацій із впровадження EITI в Україні.
    Зокрема, учасники розглянули інструкції з організації операційної діяльності, з управління кадрами та фінансами, а також обговорили вимоги Донора щодо моніторингу та виїзних перевірок.