Новини

Робоча група - Інститут місцевого розвитку
08 Лютого 2010
Expert working group - Municipal Development Institute
Представника ІБСЕД включено до складу Робочої групи

     
На початку лютого 2010 р. представника ІБСЕД включено до складу експертної Робочої групи з питань соціального захисту споживачів послуг централізованого теплопостачання та захисту прав споживачів комунальних послуг (експертна робоча група), яку очолює Макарова О.В., заступник директора Інституту демографії та соціальних досліджень Національної академії наук України.
     Експертну робочу групу створено згідно з рішенням Міжвідомчої робочої групи з розроблення Національної стратегії теплозабезпечення, підтримку роботи якої надає Інститут місцевого розвитку, який є одним з виконавців проекту «Реформа міського тепло забезпечення в Україні» (MHR).
     Враховуючи той факт, що одним із компонентів проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи» (MFSI) є надання спільно з проектом MHR технічної допомоги містам у сфері фінансового планування та оптимізації фінансових ресурсів при формуванні планів енергозбереження, участь фахівців ІБСЕД в експертній групі матиме практичне значення при реалізації зазначеного компоненту проекту MFSI. Перше засідання Робочої групи заплановано на 17 лютого 2010 року.